Care este cea mai avantajoasă afacere din perioada sărbătorilor

16

Coafezele şi cosmeticinele se pregătesc pentru profit în perioada sărbătorilor. Afacerile lor sunt prospere. Conform datelor INS, acestea au crescut în 2017 cu până la 50%, iar în acest an, se aşteaptă tot aceeaşi creştere.
Programările sunt aproximativ imposibile în această peroadă. Listele de aşteptare sunt enorme, iar prețurile pe măsură. Nu le poţi trece saloanele fără cel puţin 500 – 1000 de lei.

Radu Stuparu, reprezentant salo: ,,Sunt foarte multe programări, mai ales din partea doamnelor ce vor să vină să se aranjeze înainte de sărbătoarea Paştelui. Creşterea există, chiar şi cu 50%”.

Programările în clinici au fost făcute cu cel puţin două luni înainte. Procedurile estetice pot să coste şi până la 1.000 de lei.

Manuela Răvescu, dermatolog, proprietar cabinet: În această perioadă lucrurile merg la foc continuu, în această perioadă, premergătoare sărbătorilor Paştelui numărul pacienţilor şi respectiv cifra de afaceri a crescut cu cel puţin 50%.

Daniela Blenovici, cosmetician: „În general îşi doresc tratamente cu efect instant de înfrumuseţare, adică nişte tratamente care sunt un pic mai puternice. Aceste terapii costă cam între 185-250 de lei”.

În această perioadă, clientele nu au ținut cont de costuri.

Andreea, clientă: „În jur de 200 de lei, plus sau minus, în funcţie de ce este nevoie în momentul respectiv pentru ten”.

Conform statisticilor INS, în 2017, interesul doamnelor pentru aspectul fizic a crescut cu peste 70%, faţă de 2016.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata