Coca Cola a oprit producţia din cauza unei crize de dioxid de carbon

Criza de dioxid de carbon din Marea Britanie duce la mari probleme pentru Coca Cola. Compania a trebuit să îşi oprească producţia la una din cele mai importante fabrici de dioxid de carbon.

”În prezent avem o problemă, la nivelul întregii industrii, care afectează rezervele de CO2 din Marea Britanie. Ne concentrăm să limităm efectele pe care această criză o poate avea asupra produselor noastre. În acest timp, am oprit unele linii de producție pentru perioade scurte. Totuși, nu putem spune data la care vom putea îndeplini complet comenzile din partea clienților noștri”, au precizat reprezentanții Coca-Cola într-un comunicat, potrivit BBC.

Criza vine în contextul în care cinci producători majori de CO2 din nordul Europei au luat o pauză de la producție pentru a putea face mentenanța aparaturii, iar marile companii nu au resurse pentru a îşi mai desfăşura activitatea în mod normal.

Criza dioxidului de carbon este atât de gravă încât, la începutul săptămânii trecute, reprezentanții Guvernului i-au rugat pe producătorii care folosesc acest gaz să fie foarte drastici în ceea ce privește prioritizarea operațiunilor care necesită folosirea lui.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata