Darin, tânărul care transformă corigenții în premianți, într-o săptămână

87

Aceasta este ecuația pe care a rezolvat-o  Darin Madzharov, fondatorul unei platforme online care îi ajută pe elevi să înțeleagă mai bine materia din școală, să-și facă temele  ușor și repede și să ia note foarte bune.

Specialist în Știința Calculatoarelor, Darin este pentru elevi, eroul zilelor lor –  tânărul care îi învață să învețe și să-și dezvolte abilități esențiale pentru succesul în viață.

Și asta pentru că lecțiile video sunt animate, interesante, ușor de înțeles, au conținut scris si audiocaptivant și conțin exemple din viața de zi cu zi.

Așa le-a conceput Darin, încă din 2011, pe vremea când își făcea doctoratul în Belgia și o ajuta la teme pe sora lui, care era elevă de liceu. Ca să nu explice de multe ori aceeași noțiune, făcea videoclipuri scurte, pe care sora lui le arăta și colegilor.  De le ei, Darin primea mesaje  de încurajare “Mai fă, mai fă! Explici foarte bine. Înțelegem tot.”

Iar el a luat lucrurile în serios, și-a întrerupt doctoratul și s-a întors în țara lui natală,  Bulgaria, ca să dezvolte o platformă online de educație cu conținut video.

9 ani mai târziu, site-ul a devenit cea mai premiată platformă educațională din Bulgaria cu peste un milion de utilizatori înregistrați.

După succesul imens avut acolo, acum un an eduboom.ro  a venit și în România! Ca să-i ajute pe elevi să se descurce mai bine la școală, pe părinți să nu mai caute meditatori la diferite materii, iar pe profesori să predea mai ușor online, folosind tehnologie pe placul copiilor.

O echipă de peste 200 de persoane, printre care cei mai buni  profesori români, adaugă în fiecare lună, peste 300 lecții și teste realizate după programa școlară oficială din România.

Tot ce au de făcut elevii este să intre pe site, să urmărească lecțiile video, iar la final să rezolve testele de evaluare a cunoștințelor.  Platforma se bucură de un succes din ce în ce mai mare în Români, într-un an de la lansare, având peste 100 000 elevi și profesori înregistrați.

Accesul la lecții se obține  prin înregistrare pe eduboom.ro  După înregistrare, platforma oferă 21 de zile de acces gratuit la toate cele peste 3100 de lecții și teste video.


Urmăriți FINANCIARUL.RO și pe Google News