Prima repartizare computerizată în învăţământul de stat va avea loc pe 19 iulie

Prima repartizare computerizată în învăţământul liceal de stat pentru absolvenţii de gimnaziu va avea loc pe 19 iulie, potrivit calendarului admiterii în învăţământul liceal de stat pentru anul 2016 – 2017, publicat pe site-ul Inspectoratului Școlar al Municipiului Bucureşti.

Între 8 şi 12 iulie vor fi completate opţiunile în fişele de înscriere de către absolvenţii clasei a VIII-a şi de către părinţii acestora asistaţi de diriginţi.

Pe 20 iulie se vor afişa de către fiecare unitate de învăţământ liceal listele candidaţilor repartizaţi în acea unitate.

Pe 28 iulie va avea loc a doua repartizare computerizată şi se va afişa de către fiecare unitate de învăţământ liceal de stat lista candidaţilor repartizaţi în acea unitate în a doua etapă.

A treia repartizare computerizată a absolvenţilor clasei a VIII-a care nu au participat la nicio repartizare sau nu au fost repartizaţi în etapele anterioare, care nu s-au înscris în perioada prevăzută de metodologie sau care şi-au încheiat situaţia şcolară ulterior etapelor anterioare va avea loc pe 1 şi 2 septembrie.

În ceea ce priveşte admiterea candidaţilor pentru învăţământul seral şi pentru cel cu frecvenţă redusă repartizarea acestora va avea loc în perioada 27 — 29 iulie.

Între 11 şi 13 iulie se va face repartizarea candidaţilor pe locurile speciale pentru romi, iar între 14 şi 16 iulie înscrierea şi repartizarea candidaţilor pentru învăţământul special. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata