Reglementări privind programele de studii universitare pentru 2015-2016

Guvernul a aprobat miercuri, 23 septembrie, o serie de reglementări privind programele de studii în anul universitar care începe pe 1 octombrie.

„Au fost introduse completări privind noi specializări/programe de studii universitare de licență și de master, modificarea capacității maxime de școlarizare, precum și actualizarea structurilor unor instituții de învățământ superior, ca urmare a propunerilor Senatelor universităților, ca parte a procesului de reformă a sistemului educațional”, informează un comunicat al Executivului.

De asemenea, au fost completate programele de studii universitare de master cu 36 de noi programe, între care aplicații ale chimiei în expertize juridice, inginerie energetică, inginerie hidraulică și protecția mediului, business services, dreptul colectivităților locale, drept medical, antreprenoriat și management strategic, managementul programelor și investițiilor, finanțarea, guvernanța și gestiunea riscurilor în organizațiile publice. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata