Aplicaţia WAM a depășit TikTok, Disney și Netflix

Foto: efainlacluj.ro
34

În prezent, WAM, aplicația românească în care te joci și câștigi crypto, a depășit TikTok, Disney+ și Netflix și a devenit cea mai descarcată aplicație de entertainment din România, ajungând pe primul loc în App Store.

Astfel, aplicația românească WAM, fondată la Cluj, este prima platformă de jocuri hyper-casual care integrează tehnologia blockchain și se bucură de o popularitate deosebită ultima perioadă în rândul publicului larg, după ce, în 2021, a captat atenția gamerilor și a pasionaților de crypto.

Concret, în această săptămână, WAM a devenit cea mai descarcată aplicație de entertainment din România, depășind aplicațiile unor giganți precum Disney, TikTok, Netflix sau HBO.

În opinia sa, „Cel mai simplu mod de a adopta o tehnologie este prin jocuri, iar noi putem fi unii dintre pionierii care vor ajuta la adopția în masă a tehnologiei blockchain”, a spus Daniel Tamaș, cofondator și CEO WAM.

În acest sens, aplicaţia românească WAM oferă numeroase jocuri din categoria casual şi hyper casual, iar utilizatorii pot concura pentru a câștiga premii crypto, sub formă de NFT și WAM token.

La rândul său, „În perioada următoare ne concentrăm foarte mult pe educarea utilizatorilor și simplificarea tuturor proceselor din cadrul aplicației, primul pas fiind integrarea plății cu cardul în aplicație, astfel încât totul, în afară de sfera de entertainment, să devină invizibilă pentru utilizator”, a spus Alex Rus, co-fondator WAM.

Sursa: Capital.ro
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata