Fundaţia Inocenţi

„Poveste de Crăciun” la Gala „Moş Nicolae pentru copii cu dizabilităţi” a XIII-a ediţie

Doar câteva zile ne mai despart de a XIII-a ediţie a Galei „Moş Nicolae pentru copii cu dizabilităţi”. Pregătirile sunt în toi, deopotrivă şi emoţiile emoţiile pentru seara magică pe care o trăim împreună de 13 ani. E seara în care Moş Nicolae strânge laolaltă oameni de bine, prieteni dragi ai organizaţiei, dornici să contribuie la construirea unui viitor mai bun pentru copiii cu nevoi speciale.

Bucuria şi nerăbdarea cu care aşteptăm cu toţii acest eveniment sunt datorate şi micilor noştri beneficiari care au pregătit un adevărat spectacol pentru invitaţii noştri. Cinci copii speciali vor fi protagoniştii unui moment artistic intitulat „Poveste de Crăciun”.

Pe ei îi vom aplauda împreună la scenă deschisă. Ei sunt mesagerii zecilor de copii cu nevoi speciale pe care Fundaţia Inocenţi Bistriţa îi susţine anual prin programele „Intervenţie Timpurie” şi „Eu şi Familia mea”.

Zeci de premii şi surprize pentru invitaţii Galei

Numărul 13 este cu adevărat norocos. De unde ştim acest lucru? Seara Galei cu numărul 13 se anunţă a fi una plină de cadouri, premii şi momente surprinzătoare pentru invitaţii noştri. În cadrul tombolei Galei sau Christmas Bingo, participanţii pot intra în posesia a numeroase vouchere care facilitează accesul gratuit la spaţii de joacă şi divertisment, şedinţe de fizioterapie, servicii de make-up şi coafat, ornamente şi produse confecţionate manual, dar nu numai. De asemenea, atmosfera va fi întreţinută şi de Magic Puppet care va prezenta un număr de magie şi ventrilocie cu magicianul Florin Suciu, semifinalist la Romanii au talent.

Vă reamintim că a XIII-a ediţie a Galei „Moş Nicolae pentru copii cu dizabilităţi” va avea loc în data de 4 decembrie 2019, la Restaurantul Metropolis din Bistriţa, începând cu ora 18:30.

Peste 70 de copii cu nevoi speciale, susţinuţi de către Fundaţia Inocenţi Bistriţa

În acest moment, Fundaţia Inocenţi Bistriţa susţine peste 70 de copii cu nevoi speciale prin două programe principale: „Intervenţie Timpurie”, „Eu şi Familia Mea”. O echipă multidisciplinară asigură zilnic asistenţă fizică şi psihică, logopedie, activităţi educaţionale pentru copii, precum şi consiliere specializată pentru părinţi. Pentru ca aceste activităţi să se desfăşoare în cele mai bune condiţii, avem nevoie în mod constant de susţinerea dumneavoastră. Acum aveţi şansa să deveniţi eroii copiilor cu nevoi speciale. Prin participarea dumneavoastră la Gala „Moş Nicolae pentru copii cu dizabilităţi”, scrieţi alături de noi o pagină importantă din povestea copiilor speciali.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata