MS: Tânăra de 19 ani adusă în urma accidentului la Spitalul Bagdasar-Arseni e în stare foarte gravă

71

Tânăra de 19 ani rănită sâmbătă dimineaţa în accidentul din judeţul Ialomiţa şi care a fost transferată de la Slobozia la Spitalul Bagdasar-Arseni este în stare foarte gravă, anunță Ministerul Sănătăţii.

Potrivit Ministerului Sănătății, a fost adusă la Spitalul Bagdasar-Arseni din Capitală şi o a patra victimă a accidentului rutier, respectiv o femeie de 51 de ani, care are fractură de coloană, dar este conştientă.

La Spitalul Bagdasar Arseni, mai sunt internate o femeie în vârstă de 30 ani, cu fracturi oase nazale, internată pe Chirurgie Plastică și o femeie în vârstă de 41 de ani, operată de fractură de splină, diafragma, hemotorax drenat, în final de intervenţie pentru şold dislocat.

Alte două femei rănite sunt internate la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca.

Bilanțul final al accidentului rutier produs în zona localității Sfântul Gheorghe din Ialomița arată că 10 oameni au murit și șapte au fost răniți. Polițiștii rutieri au stabilit că accidentul s-a produs după ce TIR-ul a pătruns pe contrasens și a lovit microbuzul care ducea, sâmbătă dimineața, pasagerii spre locurile de muncă.

Financiarul

Fi la curent cu ultimele noutăți financiare. Accesează cele mai relevante știri online pe Financiarul.ro. Va aducem zilnic știri din economice, noutăți interne și externe.  Citește zilnic cele mai noi știri online