A fost dezvăluit în premieră trailerul sezonului 5 al serialului „Urzeala tronurilor” – VIDEO

15

Cu două luni și jumătate înainte de lansare, primul trailer al celui de-al cincilea sezon al serialului „A Game of Thrones” (Urzeala tronurilor) a fost dezvăluit pe internet suscitând curiozitatea sutelor de mii de simpatizanți, dornici să vadă primele imagini ale acestei saga bazate pe povestea lui George R.R. Martin, relatează vineri EFE.

Postul privat de televiziune HBO a decis să prezinte trailerul, care durează doar două minute, în 200 de săli de cinema IMAX din SUA. Unii dintre spectatori au reușit să-l înregistreze și să-l posteze apoi în mare viteză pe rețelele de socializare precum Twitter sau Instagram.

Imaginile dau un indiciu despre temele noului sezon și relevă reapariția unor vechi personaje, precum Tyrion Lannister sau vrăjitoarea Melisandre, dornică în continuare să cucerească cele Șapte Regate. În trailer apare și Daenerys Targaryen, dispusă să-și reînvie dragonii pentru a pune mâna pe cele Șapte Regate.

Având drept bandă sonoră melodia ‘We can be heroes’ al lui David Bowie, trailerul prezintă în premieră și scenele filmate în orașele spaniole Sevilla și Osasuna, două din locațiile alese de HBO pentru filmările celui de-al 5-lea sezon.

Nou sezon va începe la 12 aprilie la televiziunea americană și va fi difuzat o zi mai târziu în versiune originală și subtitrată de CANAL+ Series și YOMVI. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES) Foto: Captura Youtube

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata