A fost lansat un teaser pentru sezonul 6 din “Game of Thrones”

34

HBO a lansat un nou teaser pentru cel de-al șaselea sezon al seriei “Game of Thrones” (Urzeala Tronurilor), un clip alcătuit dintr-un amalgam de secvențe din seriile anterioare dar care dezvăluie un dialog între Bran Stark și Corbul cu trei ochi care face parte din sezonul ce va fi lansat în luna aprilie.

Clipul are doar 41 de secunde. Fragmentele de scene alese din seriile anterioare se derulează pe fundalul sonor asigurat de discuția dintre Corbul cu trei ochi (vocea lui Max von Sydow) și Bran Stark (interpretat de Isaac Hempstead Wright).

‘Noi privim. Noi ascultăm. Și noi ne aducem aminte. Trecutul este deja scris. Cerneala s-a uscat”, îi spune corbul lui Bran Stark în timp ce imaginea este fixată pe Jon Snow exact în clipele dinaintea morții sale care a pus capăt sezonului 5 al serialului.

“Ei nu știu nimic din cele ce se vor întâmpla”, îi răspunde Bran Stark mentorului său, cuvinte care capătă cu atât mai multă greutate cu cât, prin sezonul 6, seria “Game of Thrones” trece dincolo de “terra ferma” cărților publicate în seria “Cântec de gheață și foc” și pătrunde în “terra incognita” a volumului șase din serie care nu a fost încă publicat.

Personajul Bran Stark nu a mai apărut în serial din sezonul 4, când se afla pe drum, dincolo de Zid, spre un loc de inițiere în vechea religie și magia copiilor pădurii, fiind călăuzit de Corbul cu trei ochi.

Teaser-ul care începe și se încheie cu imaginea lui Jon Snow a reaprins controversele cu privire la moartea acestui personaj de la sfârșitul sezonului anterior, iar mulți dintre fani sunt convinși că prezența sa în teaser reprezintă un semn că va reapare în serial.

Reapariția sa în serial este susținută și de faptul că Jon Snow este personajul ales pentru posterul sezonului 6 din “Game of Thrones”. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citeste cele mai noi știri din business si mediul economic. Financiarul va aduce zilnic știri economice, noutati interne si externe.  Citeste zilnic cele mai noi știri online