Actorul Benedict Cumberbatch s-a căsătorit cu actriţa şi regizoarea de teatru Sophie Hunter

Actorul britanic Benedict Cumberbatch, nominalizat la Oscar pentru cel mai bun rol masculin pentru interpretarea matematicianului Alan Turing în pelicula ‘The Imitation Game’, s-a căsătorit, de Sfântul Valentin, cu actrița și regizoarea de teatru britanică Sophie Irene Hunter, scriu agențiile France Presse și UPI.

Ceremonia a avut loc la biserica St. Peter and St. Paul, datând din secolul al XII-lea, din Mottistone, Insula Wight, potrivit The Daily Telegraph și People.com.

Pentru a se feri de ploaia măruntă Benedict și Sophie au venit la ceremonia religioasă într-un frumos autoturism Jaguar, fiind așteptați de numeroși fotografi și fani care au venit să-i vadă.

Petrecerea s-a desfășurat la Mottistone Manor, proprietate a familiei Nicholson, descendenți direcți ai primului Lord Mottistone, potrivit People.com.

Printre cei invitați a figurat și actrița Keira Knightley, interpreta rolului feminin Joan Clarke din filmul ‘The Imitation Game’, la rândul său nominalizată la Oscar pentru cel mai bun rol feminin.

Potrivit Isle of Wight County Press Online cuplul și-a petrecut noaptea de dinaintea ceremoniei de căsătorie în luxosul stabiliment Royal Yacht Squadron, fondat în 1815 și care se află sub patronajul reginei Elisabeta a II-a.

Benedict Cumberbatch (38 de ani) și Sophie Hunter (36 de ani) așteaptă primul loc copil și erau logodiți din noiembrie anul trecut. Cei doi s-au cunoscut în 2009 la filmările pentru ‘Burlesque Fairytales’, potrivit People.com. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata