Actorul Hugh Jackman a cheltuit 200.000 de dolari pe bilete de loterie

Australianul Hugh Jackman este considerat unul dintre actorii cei mai simpatici și mai generoși de la Hollywood, el având obiceiul de a-și răsfăța colegii de platou oferindu-le bilete de loterie pentru care a ajuns să plătească impresionanta sumă de 200.000 de dolari, informează luni ziarul spaniol ABC.

Protagonistul filmului „Australiat” are o metodă proprie de a-și bucura colegii de filmare pentru ca toată lumea să aibă iluzia că va câștiga premiul cel mare.

‘Îl bucură senzația de a putea da speranța unui câștig și de a însufleți spiritele’, a comentat un prieten al actorului în ziarul ŤThe Sunť.

Jackman are acest obicei de mulți ani și chiar dacă niciunul dintre cei din jurul său nu a câștigat premiul cel mare la loterie, unii dintre ei s-au putut bucura de mici surprize.

Cel mai recent platou în care actorul a dat dovadă de generozitate, împărțind iluzii colegilor săi, a fost la Londra, în timpul filmărilor la ‘Pan’ unde îl va întruchipa pe piratul Barbă Neagră (Blackbeard). (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata