Actorul Matthew McConaughey recompensat cu „American Cinematheque Award”

Actorul Matthew McConaughey a fost recompensat, marți seară, 21 octombrie, cu ‘American Cinematheque Award’ în cadrul unei gale anuale organizate la Los Angeles, scrie joi starpulse.com.

‘American Cinematheque Award’ este distincția acordată anual unui artist extraordinar din industria de divertisment pentru munca depusă și pentru contribuțiile semnificative aduse lumii filmului.

Matthew McConaughey a avut un an încununat cu obținerea a două premii importante, Oscarul și Globul de Aur, pentru rolul principal din ‘Dallas Buyers Club’. La ceremonia de înmânare a premiului, de către regizorul Christopher Nolan, actorul a fost însoțit de soția sa Camilla Alves, și de cei doi copii, Vida și Levi.

La festivitatea prezentată de actorul de comedie Jimmy Kimmel, au fost prezenți alături de McConaughey, actori cu care acesta a jucat în numeroase pelicule — Jennifer Garner, Kate Hudson, Reese Witherspoon și Anne Hathaway.

Matthew McConaughey este ‘simbolul a ceea ce trebuie să fie o stea de la Hollywood — îndrăzneț, vesel și un talent în creștere permanentă’, a declarat președintele American Cinematheque, Rick Nicita, potrivit sursei amintite.

Actorul poate fi urmărit din 7 noiembrie în noul său film, ‘Interstellar‘. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata