Actriţa Drew Barrymore divorţează a treia oară

19

Actriţa americană Drew Barrymore se desparte de soţul ei Will Kopelman după o căsnicie de patru ani din care s-au născut doi copii, Oliva (de 3 ani) şi Frankie (de un an), informează ziarul spaniol ”ABC”, citând un comunicat de presă trimis de cuplu revistei ”People”.

”Cu tristeţe, familia noastră se desparte legal, deşi nu credem că acest lucru ne va împiedica să fim o familie”, au susţinut cei doi.

”S-ar putea ca divorţul să ni se pară, unuia su altuia, un eşec, dar, cu timpul, îţi dai seama că viaţa merge înainte. Fiicele noastre sunt universul nostru şi dorim să ne trăim restul vieţii cu ele. Sunt prima noastră prioritate’, mai spune comunicatul.

Această veste a luat prin surprindere inclusiv pe unii dintre apropiaţii celor doi, mai ales că ei s-au afişat foarte fericiţi împreună la o nuntă la mijlocul lunii martie. Unii îşi amintesc chiar că interpreta din ”Charlie’s Angels” su ”50 First Dates” îşi exprimase recent dorinţa de a avea încă un copil.

Pentru Drew Barrymore, de 41 de ani, acesta este cel de-al treilea divorţ, întrucât anterior actriţa din filmul ”E.T” a mai fost căsătorită cu omul de afaceri Jeremy Thomas şi cu actorul Tom Green. Pe viitor, ea şi fiicele ei vor locui la New York. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)


Urmăriți FINANCIARUL.RO și pe Google News