Actriţa Sarah Jessica Parker îşi lansează a doua colecţie de pantofi şi genţi

Actrița americană Sarah Jessica Parker, cunoscută mai ales pentru rolul din serialul „Sex In The City”, și-a prezentat a doua colecție de pantofi și accesorii, informează miercuri ziarul Estrella Digital.

Renumită pentru pasiunea ei pentru modă și, mai ales, pentru încălțăminte, atât pe ecran, cât și în viața reală, Sarah Jessica Parker este o admiratoare a designerului spaniol Manolo Blahnik și s-a lăsat inspirată de stilul acestuia, Rezultatul este o colecție de pantofi și botine cu tocuri foarte înalte completate de genți în nuanțe de negru, maro, roz, sau vișiniă putredă. Colecția include și o serie de genți foarte elegante, al căror preț nu trece de 500 de euro.

De la clasicii ‘stiletto’ și până la botinele sau cizmele înalte cu tocuri subțiri, noua colecția a actriței se remarcă prin tonurile granat, albastru, gri și negru. Prețurile variază între 200 și 400 de euro perechea.

Mulți pantofi din colecția sa poartă numele unor persoane admirate și de la care s-a inspirat actrița, precum ‘The Serge Boot’ în onoarea stilistului Serge Normant. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata