Adam Levine, solistul trupei Maroon 5, atacat cu zahăr pudră

Adam Levine, solistul trupei Maroon 5, a fost atacat cu zahăr pudră de un individ de 28 de ani la ieșirea dintr-o televiziune din Los Angeles, potrivit ziarului local Los Angeles Times, citat vineri de EFE.

Incidentul a avut loc miercuri după-amiază la ieșirea din studioul de înregistrare a programului de televiziune ‘Jimmy Kimmel Live!’, unde Adam Levine fusese vedeta invitată.

Atacatorul, identificat sub numele de Navid Farsi, s-a apropiat de grilajul în care erau masați admiratorii lui Levine așteptând să le vină rândul la autograf și a aruncat asupra lui conținutul unei pungi de zahăr pudră. Fața liderului de la Maroon 5 a devenit brusc albă.

Numeroase imagini video circulă pe internet prezentând chipul surprins și înfuriat al lui Adam Levine, care și-a aruncat pe jos sacoul într-un gest de enervare, în timp ce privea de la distanță cum atacatorul său este imobilizat de agenții de pază.

Farsi a fost arestat și plasat în custodia poliției din Los Angeles în schimbul unei cauțiuni de 100.000 de dolari. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES) Foto: mashable.com

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata