Adele îşi va lansa propria linie de îmbrăcăminte XL

Conform presei britanice, Adele s-ar pregăti să își lanseze propria linie de îmbrăcăminte, în parteneriat cu o firmă specializată în distribuirea de măsuri mari. Cu hainele sale pentru mame de familie „stilate”, cântăreața de 27 de ani ar putea pune în umbră celebri creatori de modă, scrie metronews.fr.

Potrivit publicației săptămânale Now, regina clasamentelor muzicale ar pregăti o linie de articole de îmbrăcăminte destinată mamelor de familie „stilate”. „Este doar începutul, însă a cerut sfaturi de la mai mulți designeri, lucrând în același timp la propriile ei schițe”, spune o sursă apropiată interpretei piesei „Hello”.

Revista Now scrie că Adele ar fi luat legătura cu firma Evans, specializată în haine cu măsuri mari. Evans a colaborat deja cu vedeta la crearea unei colecții de haine pentru femei, inspirată din rochia purtată de Adele la premiile Grammy în 2012. Prin urmare, deși a postat în urmă cu câteva zile o fotografie pe Instagram, făcută în sala de sport, cântăreața nu intenționează să cedeze canoanelor lumii modei.

În luna noiembrie, cu ocazia lansării albumului „25”, Adele a vorbit despre aspectul său fizic într-un interviu la emisiunea australiană „60 Minutes”.

„Mereu mi s-au pus întrebări despre fizicul, greutatea, stilul meu etc. Înțeleg foarte bine acest lucru. Nu mi se pare în regulă totuși că nu se pun aceleași întrebări și bărbaților„, spunea Adele.

„Oamenilor li se părea incredibil că am succes, deși port ‘o măsură mare’. Nu fac muzică pentru priviri, ci pentru urechi. Oricum nu îmi pasă, muzica nu se vede, se ascultă. Prin urmare, de ce să conteze?”, a întrebat retoric artista. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata