Alicia Keys va cânta în deschiderea finalei Ligii Campionilor la fotbal

25

Cântăreaţa americană Alicia Keys va cânta în deschiderea finalei Ligii Campionilor la fotbal din 28 mai de la Milano, a anunţat miercuri UEFA, premieră organizată după modelul Superbowl, transmite AFP.

Solista de 35 de ani care a vândut peste 30 de milioane de albume în întreaga lume va cânta în cadrul unui eveniment transmis în peste 220 de ţări, a precizat Uniunea europeană de fotbal. „Pentru prima oară în istoria ei, finala Ligii Campionilor va fi precedată de un concert live în cadrul ceremoniei de deschidere”, a adăugat UEFA.

„Sunt nerăbdătoare să împărtăşesc noile cântece spectatorilor de la finala Ligii Campionilor, eveniment sărbătorit în lumea întreagă”, a afirmat artista americană, citată în comunicatul Uniunii.

Cele două echipe finaliste ale Ligii Campionilor vor fi cunoscute săptămâna viitoare, după returul semifinalelor. Marţi, Real Madrid a încheiat în deplasare la egalitate (0-0) cu Manchester City, iar miercuri seară Atletico Madrid va disputa acasă meciul cu Bayern Munchen, aminteşte AFP. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)


Urmăriți FINANCIARUL.RO și pe Google News