Angelina Jolie ar cântări în prezent doar 35 de kilograme

17

Fotografii recente ale actriţei şi regizoarei Angelina Jolie, aflată în călătorie la Londra cu copiii, au relansat discuţia asupra slăbiciunii ei extreme.

Nu este prima oară când presa mondenă acordă atenţie greutăţii vedetei, dar acum experţi în nutriţie afirmă că artista, desemnată cea mai sexi femeie din lume în 2004, nu ar cântări mai mult de 35 de kilograme, la înălţimea de 1,70 metri, relatează 7sur7.be.

Potrivit RadarOnline, tatăl actriţei, Jon Voight, şi soţul ei, Brad Pitt, sunt amândoi îngrijoraţi de starea Angelinei Jolie, dar se declară neputincioşi. Actriţa nu a vorbit niciodată deschis de anorexie, dar mai multe surse afirmă că ea a fost spitalizată de mai multe ori în tinereţe fiindcă nu mânca destul.

Mamă a şase copii, Jolie a suferit enorm la pierderea mamei sale, în 2007, şi a slăbit mult în acea perioadă. În ultimii ani s-a supus unei duble mastectomii (2013) şi unei ovariectomii (2015).

***

 Actriţa a dezminţit zvonurile privind presupusa ei stare de sănătate, lăsându-se fotografiată la ieşirea dintr-un teatru din cartierul londonez Notting Hill în compania soţului ei, Brad Pitt, şi a celor şase copii ai lor.

În acest fel, actriţa laureată cu Oscar a ţinut să dezmintă informaţia publicată de ziarul american ‘The National Enquier’ care asigura că actriţa este internată din cauza anorexiei.

„Este un schelet umblător, ar putea să moară în orice moment„, asigura tabloidul în paginile sale interioare. „Mai multe organe ale sale au încetat să mai funcţioneze, iar moartea ei este iminentă”, insinua ziarul.

Tabloidul s-a făcut ecou şi al presupusului divorţ al actriţei de Brad Pitt. Zvonurile succesive de separare a celor doi şi presupusa anorexie a actriţei urmăresc constant cuplul „Brangelina”.

Actriţa a ţinut să sublinieze că nu are timp să dezmintă toate informaţiile negative care se publică pe seama ei şi a familiei sale.

„Se spun multe minciuni, însă Brad şi cu mine suntem mai uniţi ca oricând”, a declarat actriţa. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata