Australia: Geolog bătut de „cea mai furioasă caracatiță” pe o plajă

Un bărbat a fost biciuit de ceea ce el descrie ca fiind „cea mai furioasă caracatiță” în timp ce înota în vacanță pe o plajă din vestul Australiei.

Într-un videoclip care a devenit viral, caracatița poate fi văzută în apele puțin adânci care se lovește de geologul Lance Karlson.

Creatura a venit din nou după el mai târziu și l-a lovit pe braț, înainte să-i biciuiască gâtul și partea superioară a spatelui.

Tentaculele i-au lăsat pete roșii usturătoare pe piele, despre care domnul Karlson a spus că s-au calmat doar după ce a turnat cola peste ele.

Fostul salvamar a declarat pentru presa australiană 7News că tratamentul său preferat pentru înțepăturile animalelor marine este oțetul, dar el nu avea deloc la el, la acea vreme.

Cu toate acestea, el a spus că știe că orice acid poate ajuta și a decis să încerce să utilizeze cola. „Se pare că funcționează”.

Domnul Karlson a spus că era pe punctul de a face o baie lângă stațiunea în care el și familia sa stăteau în Golful Geographe când a văzut ceea ce el credea că este coada unei pisici de mare care lovea un pescăruș.

El a descoperit că era o caracatiță numai atunci când s-a apropiat cu fiica sa de doi ani și a filmat un videoclip cu ea când aceasta a lovit brusc în direcția lor.

„Caracatița ne-a lovit, ceea ce a fost un adevărat șoc”, a declarat Karlson în comentarii prin e-mail adresate agenției de știri Reuters.

Mai târziu, când a intrat singur în apă, caracatița l-a găsit din nou și l-a lovit.

„Ochelarii mi s-au aburit, apa a fost brusc tulbure și îmi amintesc că am fost șocat și confuz”, a spus el.

Sursa: BBC
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata