Averea lui Prince ar putea fi împărţită între şapte moştenitori

23

Șapte persoane au contactat justiţia americană ca moştenitori ai cântăreţului Prince, decedat subit la mijlocul lunii aprilie fără a lăsa vreun testament, au indicat luni surse judiciare şi din mass-media, preluate de AFP.

O decizie a judecătorului din Minnesota Kevin Eide identifica marţi şase persoane care ar putea avea drepturi la moştenire, fără a oferi detalii suplimentare, în afară de numele avocaţilor acestora. Cei şase sunt sora lui Prince, Tyka Nelson, şi cinci surori sau fraţi vitregi (Omarr Baker, Sharon Nelson, Norrine Nelson, John Nelson şi Alfred Nelson).

Documentul o menţionează, de asemenea, pe Darcell Gresham Johnston, o presupusă soră vitregă a artistului, de care familia acestuia nu ştia, a indicat site-ul dedicat celebrităţilor TMZ, care citează surse apropiate familiei lui Prince.

Femeia ar avea „aceeaşi mamă, dar un tată diferit de cel al cântăreţului”, a adăugat TMZ.

Judecătorul a aprobat marţi numirea societăţii Bremer Trust ca agent responsabil de administrarea averii lui Prince, după ce Tyka Nelson, sora artistului, formulase o cerere în acest sens, în lipsa unui testament. Compania-mamă a societăţii, Bremer Bank, se ocupa de afacerile lui Prince de mai mulţi ani. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)


Urmăriți FINANCIARUL.RO și pe Google News