Beyonce va vorbi în curând despre zvonurile legate de divorţul ei

Beyonce se va exprima, în curând, în legătură cu numeroasele zvonuri vehiculate de presă în ultima vreme despre divorțul ei de Jay Z, scriu ziarele americane de sâmbătă, afirmând că momentul ales pentru acest anunț de celebra interpretă este gala ‘Video Music Awards'(VMAs) de la MTV.

Potrivit informației furnizate de publicația ‘Hollywood Life’, interpreta de 32 de ani nu va face o declarație publică, preferând să strecoare un scurt comentariu în cursul apariției ei pe scenă la spectacolul din 24 august. Vrea ca lumea să vorbească foarte mult timp despre ceea ce va spunea ea, a afirmat sursa citată de ‘Hollywood Life’.

Ultima dată când a apărut la VMAs, în 2011, Beyonce a anunțat că așteaptă un copil, amintește ‘Headlines & Global News’, estimând că și în 2014 va face un anunț la fel de important.

Informațiile despre un posibil divorț au devenit tot mai frecvente de la începutul acestei veri, deși Beyonce a încercat să le aplaneze. Printre altele, s-a scris că ea ar fi discutat deja cu un birou de avocatură din New York, întrucât despărțirea de rapperul Jay Z presupune reglementarea unor probleme dificile, precum viitorul fiicei cuplului, Blue Ivy, și situația imperiului muzical deținut de cei doi soți.

Deocamdată, Beyonce și Jay Z își continuă împreună turneul mondial, care se va încheia la 13 septembrie. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata