Bill şi Hillary Clinton vor fi în curând bunici

Fiica lui Bill și Hillary Clinton, Chelsea, a anunțat joi la New York că este însărcinată și că va da naștere în toamnă primului ei copil, relatează AFP.

Chelsea /34 de ani/ a făcut publică vestea în cursul unui eveniment, în prezența mamei sale, Hillary Clinton, fostă secretar de stat, organizat în cadrul unei inițiative a Fundației Clinton pentru promovarea drepturilor femeilor și ale tinerilor în lume.

”Eu și soțul meu Marc suntem foarte încântați la ideea nașterii primului nostru copil spre sfârșitul anului”, a declarat Chelsea. ”Că va fi fetiță sau băiat, sunt fericită că ea sau el va crește într-o lume cu atâția lideri respectați”, a adăugat fiica fostului cuplu prezidențial.

Părinții săi cu greu și-au stăpânit bucuria. ”Încântat să adaug o noutate în biografia mea: cea de viitor bunic! @HillaryClinton și eu suntem atât de fericiți pentru Chelsea și Marc!”, a scris pe contul său de Twitter fostul președinte Bill Clinton /1993-2001/.

”Funcția cea mai formidabilă pe care am ocupat-o până în prezent: Viitoare bunică! @billclinton și eu ne bucurăm că Chelsea și Marc așteaptă primul lor copil”, a declarat după cinci minute Hillary Clinton, care a fost secretar de stat în timpul președintelui Obama.

Hillary Clinton /66 de ani/ este, potrivit sondajelor, candidatul preferat al democraților pentru cursa pentru Casa Albă în 2016, cu toate că ea n-a anunțat încă în mod oficial dacă se va prezenta.

Ceva timp mai târziu, Chelsea Clinton a făcut un nou anunț pe contul său de Twitter, cu peste 470.000 de abonați, precizând că bebelușul ar urma să se nască în toamnă.

Chelsea, care lucrează în prezent cu normă întreagă la Fundația Clinton, s-a căsătorit în 2010 cu Marc Mezvinsky, un prieten al său de mult timp, și cuplul trăiește în Manhattan. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata