Britanicii care au achiziţionat dispozitive inteligente nu folosesc toate facilităţile oferite de acestea

Majoritatea britanicilor nu folosesc toate facilitățile oferite de dispozitivele inteligente, cu toate că au plătit bani grei anul trecut pentru a beneficia de acestea, relatează marți The Telegraph, în ediția sa electronică.

Aproximativ 95% dintre britanicii care utilizează dispozitive inteligente nu folosesc toate facilitățile oferite de acestea și doar 4 din 10 folosesc jumătate sau și mai puțin din funcțiile ‘gadgeturilor’, potrivit unor cercetări realizate de banca Barclays.

Fiecare cumpărător a cheltuit mai mult de 350 de lire sterline pentru a se dota cu astfel de gadgeturi, dar aproape o treime din populația Marii Britanii a recunoscut că are nevoie de ajutor pentru a le folosi.

Barclays a creat un grup de 7.000 specialiști, cunoscut sub numele de ‘Vulturii digitali” (Digital Eagles), pentru a acorda asistență clienților băncii, și nu numai, în folosirea dispozitivelor inteligente în operațiunile făcute în sucursalele băncii de pe întreg teritoriul Marii Britanii.

‘Este clar că achiziționăm tehnologie și nu o folosim la adevăratul său potențial și nici nu valorificăm tot ce putem din aceste dispozitive’, a declarat Steven Roberts, director pentru transformare strategică în cadrul Barclays. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata