British Airways,”cea mai proastă în probleme cu bagajele”

British Airways (BA) este cea mai proastă companie aeriană ce creează probleme cu bagajele printre pasagerii din Marea Britanie, potrivit unui nou sondaj.

Sondajul, efectuat de compania de asigurări LV, a găsit că unul din 3,8 pasageri care au călătorit cu BA în ultimii cinci ani şi-a pierdut bagajele, i-au fost deteriorate sau întârziate, menţionează Reuters.

British Airways a răspuns la rezultatele acestui studiu, declarând că ele sunt „absolut nişte prostii”.

Sondajul efectuat pe 2.007 pasageri a arătat că Virgin Atlantic este a doua dintre cele mai proaste companii, cu unul din 8,3 pasageri ce au trecut prin aceleaşi experienţe cu bagajele lor.

Compania din Dubai Emirates este a treia cu unul din nouă pasageri ce au avut probleme cu bagajele lor. Easyjet este a patra cu unul din 11,1 şi Ryanair a cincea cu unul din 12,5 având probleme similare.

Sondajul a arătat că în total 29 la sută dintre pasagerii din Marea Britanie au avut probleme cu bagajele lor în ultimii cinci ani.

O purtătoare de cuvânt a BA a declarat că „nu există nicio dovadă care să sugereze că un sfert dintre pasagerii BA au avut bagajele lor pierdute sau întârziate în ultimii cinci ani”.

Ea a adăugat că performanţa companiei ariene asupra bagajelor s-a îmbunătăţit „dramatic” după enorme probleme înregistrate în zilele deschiderii Terminalului Cinci al aeroportului londonez Heathrow în urmă cu doi ani.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata