Cântăreţul britanic Rick Astley revine după zece ani cu un nou album

Cântăreţul britanic Rick Astley a lansat luni, 6 iunie, la Londra noul său album „50”, care se distanţează de genul pop al anilor 80 ce l-a propulsat la succes şi care dezvăluie latura sa mai introspectivă şi influenţată de muzica gospel, relatează EFE.

Într-un eveniment intim şi exclusivist desfăşurat la 100 Wardour St, un club select din cartierul londonez Soho, solistul a cântat noul său single „Keep Singing” alături de piese mai vechi precum „The Old House”, „Pray With Me” şi „Angels On My Side”. Dar a făcut să vibreze publicul, majoritatea feminin, mai ales cu hit-urile sale „Never Gonna Give You Up”, „Whenever You Need Somebody” sau „Cry For Help”.

După o pauză de peste zece ani, noul său album, „50” — o aluzie la jumătatea de secol împlinită de Rick Astley în februarie — este cel de-al şaptelea album de studio al solistului, care va fi lansat pe piaţă la 17 iunie prin casa de discuri BMG.

Idol a sute de adolescente în anii 80, Astley a apărut pe scenă într-un costum negru şi cămaşă albă, însoţit de muzicieni şi o voce feminină, îmbrăcaţi la fel de riguros pentru a interpreta noul său extras, „Keep Singing”, care păstrează timbrul distinctiv al vocii sale soul, dar care se adresează unui auditoriu mai spiritual.

„Am scris cântecul în semn de mulţumire pentru toţi cei care mi-au cumpărat albumele sau care mi-au ascultat melodiile la radio”, a spus Astley. „50” este un album compus în întregime de el, prin care artistul dezvăluie frânturi din viaţa şi inspiraţiile sale şi cântă la diferite instrumente.

Cântecul care a făcut sala să vibreze a fost însă „Never Gonna Give You Up”, pe care artistul l-a interpretat şi fără acompaniament instrumental, invitând publicul să i se alăture în cor.

Rick Astley a fost descoperit de producătorul muzical Pete Waterman când avea 19 ani şi a ajuns celebru după doi ani, cu piesa, „Never Gonna Give You Up”, care a fost cel mai vândut single britanic în anul 1987. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES) Foto:f acebook.com/ Rick Astley

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata