Carte despre iubirile secrete ale Carlei Bruni

15

O carte deja controversată despre „viaţa şi iubirile secrete” ale Carlei Bruni, soţia preşedintelui francez Nicolas Sarkozy, urmează să fie publicată în această lună în Franţa, conform cotidianului britanic The Telegraph.

În acest context, avocaţii celei de-a treia soţii a preşedintelui francez se pregătesc pentru acţiune, odată cu apariţia cărţii semnate de Besma Lahouri. Varianta finală a acestei cărţi este păzită cu străşnicie pentru a nu transpira nimic către presă înainte de lansare. Editura pariziană Flammarion, care va lansa cartea, nu a anunţat încă nici măcar titlul volumului.
„Este o carte solidă, care spune totul şi conţine dezvăluiri explozive despre viaţa Carlei, de la relaţiile sale cu amanţi secreţi, până la vizitele la chirurgii plastici”, a declarat o sursă din cadrul editurii, citată de publicaţia britanică.

„Povestea cărţii este cea a unei aventuriere obsedată de faimă şi avere. Nimeni din tabăra Carlei Bruni nu a participat la redactarea acestui volum. Este vorba de o investigaţie făcută aşa cum trebuie, nepărtinitor, asupra vieţii unui fost model de nivel internaţional, solistă pop şi soţie de preşedinte”, susţine şi autorul, Besma Lahouri, care şi-a făcut un nume după publicarea unei biografii a fotbalistului francez Zinedine Zidane.

Din trecutul Carlei Bruni, cea care mărturisea înainte de a deveni prima doamnă a Franţei că „monogamia mă plictiseşte”, fac parte o serie de bărbaţi bogaţi şi faimoşi printre care Mick Jagger şi Eric Clapton. De cealaltă parte, o sursă de la Palatul Elysée, a avertizat că orice atac asupra Carlei Bruni-Sarkozy, inclusiv cele ce-şi vor face locul în biografii, vor fi tratate „cu foarte multă seriozitate”.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata