Cea mai mare adunare de Moşi Crăciun

28

În seara din Ajunul Crăciunului, fiecare copil îl așteaptă pe Moș Crăciun. Și nu numai copiii sunt cei care-l așteaptă, ci și adulții, care se bucură, în egală măsură, de darurile primite. Moș Crăciun pornește din Laponia și străbate, cu sania lui, lumea întreagă, pentru a oferi darurile mult așteptate.

În India, a fost organizat, anul trecut, un eveniment caritabil, pentru ca și cei săraci să primească daruri de la Moșul.

Astfel, în cea de-a treia zi de Crăciun, la 27 decembrie 2014, 18.112 persoane îmbrăcate în ținuta Moșului s-au adunat, în cadrul unui eveniment organizat de Municipalitatea și de Arhidioceza din Thrissur, oraș situat în sudul Indiei, cu scopul de a strânge fonduri pentru cei săraci.

A fost cea mai mare adunare de Moși Crăciun de până acum, consemnată ca atare de Cartea Recordurilor, potrivit guinnessworldrecords.com. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES) Foto: thehindu.com

Financiarul

Fi la curent cu ultimele noutăți financiare. Accesează cele mai relevante știri online pe Financiarul.ro. Va aducem zilnic știri din economice, noutăți interne și externe.  Citește zilnic cele mai noi știri online