Cea mai mare felicitare de Ziua Mamei

Recordul mondial pentru cea mai mare felicitare care marchează Ziua Mamei a fost doborât în martie 2014, în Dubai, potrivit site-ului www.guinnessworldrecords.com.

Pentru a sărbători într-un mod special Ziua Mamei şi a stabili un nou record mondial, cei de la Nestle NIDO au prezentat o carte, în interiorul patinoarului dintr-un Mall din Dubai. Dimensiunile felicitării au fost impresionante, aceasta măsurând zece metri înălţime şi 14 metri lăţime, atunci când este deschisă.

S-a reuşit, astfel, doborârea vechiului record, cu ajutorul copiilor din Orientul Mijlociu, în cadrul competiţiei „I Love Mama” („O iubesc pe mama”).

La construirea fabuloasei felicitări au luat parte peste 40.800 de copii din 68 de şcoli din Emiratele Arabe Unite, Qatar, Kuweit, Arabia Saudită, Liban şi Iordania, iar desenele exprimă dragostea pentru mama lor. Fiecărui elev i-a fost acordat un pandantiv în formă de inimă de aur drept cadou pentru mama sa.

Recordul anterior fusese stabilit de Colegiul Universitar din Dublin, Irlanda, care a creat o carte de sine stătătoare de Crăciun, care măsura 9 metri pe 6 metri, când este închisă, şi 9 metri pe 12 metri, atunci când este deschisă. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES) Foto: guinnessworldrecords.com

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata