Cel mai mare brad uman de Crăciun

28

Recordul pentru cel mai mare brad uman de Crăciun a fost stabilit anul trecut, mai exact la 1 decembrie 2014, în Honduras, potrivit site-ului www.guinnessworldrecords.com.

La realizarea lui au contribuit nu mai puțin de 2.945 de participanți. O parte dintre ei s-au îmbrăcat în maro, pentru a contura trunchiul, alții în verde, pentru a realiza ramurile, alții în roșu, simbolizând globurile și alții în galben, care au format steaua.

Aceștia s-au adunat în Piața Democrației din apropierea Palatului Prezidențial din capitala Tegucigalpa.

Manifestarea a fost beneficiat de momente artistice, însoțite de mâncăruri tradiționale și de târguri de artizanat. La eveniment a participat și președintele Juan Orlando Hernandez, împreună cu cele două fiice ale sale.

„Honduras este o țară care iubește pacea și care-și dorește să trăiască în pace”, a spus Hernandez, care a contribuit la promovarea evenimentului, potrivit site-ului www.latintimes.com.

Recordul anterior a fost deținut de Argentina, unde, în 2013, 1.982 de persoane au format un brad uman. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)  Foto: economictimes.indiatimes.com


Urmăriți FINANCIARUL.RO și pe Google News