Cele zece culori la modă pentru toamna anului 2015

34

Cele zece culori la modă pentru toamna anului 2015 sunt inspirate din eleganța anilor 1920, din tendințele hippy și din modernismul anilor 1960-1970, a anunțat societatea Pantone, care deține cel mai apreciat sistem de identificare cromatică din lume, scrie vineri ziarul belgian ‘La Libre Belgique’.

Una dintre caracteristicile cu totul deosebite pentru toamna acestui an este că, pentru prima dată, paleta de culori este unisex, fiind valabilă atât pentru femei, cât și pentru bărbați, a afirmat Leatrice Eiseman, directoarea firmei, care are sediul central în orașul american Carlstadt. ‘Aceste culori evocă dragostea de natură, căldura și confortul’, a susținut ea.

În afară de ‘Marsala’, culoarea întregului an 2015, care ‘face să dialogheze tonurile brune cu cele ale unui vin rubiniu’, în top 10 pentru toamnă mai apar ‘Desert Sage’, ‘un gri-verzui atemporal și discret’ și ‘Stormy Weather’, definit de Pantone ca ‘un bleu-gris protector și durabil’, ‘Dried Herb’, Oak Buff’, ‘Biscay Bay’, ‘Reflecting Pod’, ‘Cadmium Orange’, ‘ Cashmere Rose’, si  ‘ Amethyst Orchid’. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES) Foto: pianetadonna.it


Urmăriți FINANCIARUL.RO și pe Google News