Celine Dion şi-a anulat concertele din Las Vegas şi din Asia

Celebra cântăreață canadiană Celine Dion a anunțat miercuri, 13 august, că își „suspendă toate activitățile profesionale”, anulând inclusiv turneul din Asia și concertele din Las Vegas, potrivit unui comunicat publicat pe contul său de Facebook, scriu AFP și Reuters.

‘După ce a reflectat cu responsabilitate, Celine Dion a luat decizia de a-și amâna, pentru o perioadă nestabilită încă, toate activitățile sale profesionale pentru a se concentra 100% pe starea sănătate a soțului ei și pe familia lor’, explică comunicatul, reamintind că soțul artistei, Rene Angeil, în vârstă de 72 de ani, a fost operat, în decembrie 2013, pentru eliminarea unei tumori canceroase.

Interpreta a afirmat că vrea să își folosească ‘toată energia și forța pentru însănătoșirea’ soțului său. ‘Este esențial pentru mine să dedic tot timpul pe care îl am pentru Rene și pentru copiii noștri’, a declarat Celine Dion, adresând scuze fanilor săi pentru decizia sa privind anularea concertelor.

Pe de altă parte, nici artista nu este refăcută complet după lupta dusă împotriva unui virus care i-a afectat mușchii adiacenți corzilor vocale și a împiedicat-o să urce pe scenă din 29 iulie. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata