Chelsea Clinton a părăsit maternitatea împreună cu fetiţa ei, pe care a prezentat-o public

Chelsea Clinton a prezentat-o deja public pe fiica ei Charlotte de numai câteva zile. Ea a fost fotografiată cu micuța în brațe în timp ce părăsea spitalul Lenox Hill din Manhattan luni după amiază, împreună cu soțul ei, Marc Mezvinsky, și părinții ei, Bill și Hillary Clinton, informează New York Daily News.

Dar prima fotografie cu Charlotte a fost postată pe Twitter de mama ei la doar o zi după ce aceasta s-a născut, potrivit site-ului Hollywoodlife.

‘La 7:03 PM, 26 septembrie, am întâlnit-o în cele din urmă pe Charlotte,’ a scris Chelsea pe Twitter la 27 septembrie, alături de o fotografie cu noua familie.

Charlotte Clinton Mezvinsky s-a născut la 26 septembrie iar părinții ei, Chelsea de 34 de ani și Marc Mezvinsky de 36 de ani o adoră. Și bunicii micuței, fostul președinte american Bill Clinton și fostul secretar de stat Hillary Clinton, și-au făcut publică bucuria, postând mesaje și fotografii pe Twitter. ‘Bill Clinton și eu suntem în al nouălea cer pentru că am devenit bunici! Unul dintre cele mai fericite momente din viața noastră’, a scris Hillary Clinton (66 de ani). ‘Hillary și cu mine nu am putea fi mai fericiți’, a scris și bunicul Bill (68 de ani).
În lunile următoare, Hillary va trebui să decidă dacă va candida sau nu la alegerile din 2016. Ea a declarat în trecut că statutul de bunică i-ar putea influența decizia ei de a candida. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata