Costul renovărilor întreprinse de ducele şi ducesa de Cambridge la Palatul Kensington a ajuns la 4 milioane de lire sterline

11

Costul renovărilor întreprinse de ducele și ducesa de Cambridge la apartamentul lor din Palatul Kensington a ajuns la 4 milioane de lire sterline, relatează sâmbătă Daily Mail.

Costul lucrărilor la apartamentul 1A a crescut cu 3 milioane de lire în ultimul an și include factura pentru amenajarea unei noi bucătării și a mai multor băi.

William și Kate au dorit să transforme apartamentul de peste 22 de camere — care de la moartea prințesei Margaret servise ca spațiu de birouri — într-o „casă de familie”.

Deși cei cei doi plătesc personal pentru toate amenajările interioare, costul noului dormitor și al spațiului destinat prințului George va fi suportat din bani publici.

Un membru al staff-ului de la palat a insistat aseară că proiectul de renovare aduce un beneficiu important contribuabililor, dată fiind starea foarte proastă în care se găsea apartamentul, deși, remarcă Daily Mail, vor exista voci care să pună sub semnul întrebării felul în care Palatul Buckingham cheltuiește banii publici.

Un purtător de cuvânt al ducelui și ducesei a declarat că palatul Kensington este „singura reședință” a acestora și că William și Kate vor locui aici „pentru mulți ani de acum încolo”. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata