Costume de baie cu mâneci lungi: cel mai neaşteptat trend al verii 2014

20

Costumele de baie cu mâneci lungi – cunoscute sub numele puțin flatant de „paznici ai erupțiilor cutanate” – sunt în mod tradițional purtate de surferi, însă în prezent branduri cum ar fi Asos, Urban Outfitters, Marc by Marc Jacobs și Jean Paul Gaultier au creat astfel de modele pentru cei pasionați de modă, relatează The Guardian.

Pe de altă parte, starurile cu tenul deschis au apreciat de mult timp beneficiile acestui tip de costum: în timp ce actrițele roșcate Nicole Kidman și Julianne Moore optează pentru aceste costume în vacanță, modelul Rosie Huntington-Whiteley folosește un astfel de costum pentru a evita soarele în timp ce își plimbă câinele pe plaja din Los Angeles.

Cu toate acestea, așa cum o demonstrează și modelul Miranda Kerr pe coperta revistei Shape, multe astfel de costume de baie cu mâneci oferă o protecție minimală, deoarece lasă vizibile părți ale abdomenului, au tăieturi cochete și bucăți de plasă.

Aceste costume vorbesc mai degrabă despre tendința actuală pentru îmbrăcăminte sport de lux, influențată de scuba-diving și de silueta dată de tricourile care lasă la vedere talia, din anii 90, care accentuează abdomenul încordat mai mult decât modelele de bikini standard, comentează The Guardian. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)Foto: The Guardian

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata