Donald Trump a vrut să realizeze un parfum cu L’Oreal, dar a fost refuzat

Magnatul american Donald Trump a făcut apel la firma franceză ”L’Oréal” pentru a-i crea un parfum purtând numele lui, dar a fost refuzat, a relatat miercuri la Paris, Jean-Paul Agon, director general al marelui grup producător de cosmetice, citat de ziarul belgian ”Le Soir”.

Evenimentul a avut loc ”în urmă cu vreo zece ani”, iar ”refuzul nu a implicat nimic personal” contra omului de afaceri, a explicat el, într-o conferinţă de presă organizată la Paris de French American Foundation. L’Oreal voia atunci să se ”concentreze pe dezvoltarea unor parfumuri sub licenţă ale unor mari mărci, precum Giorgo Armani, Ralph Lauren sau Yves Saint Laurent ‘, a precizat Jean-Paul Agon, fost preşedinte pentru SUA al companiei în perioada 2001-2005.

Prin urmare, miliardarul s-a reorientat către grupul american ”Estee Lauder”, cu care a încheiat în 2004 un parteneriat în vederea producerii parfumului ”Donald Trump, The Fragrance” (”Donald Trump, Parfumul”). Alte linii de parfumuri, cu nume foarte sugestive, au urmat, fabricate de alte firme: ”Success” (”Succes”), în 2012 şi ”Empire” (”Imperiu”), în 2015.

Afacerea a avut însă de suferit vara trecută, când, după controversatele comentarii făcute de Donald Trump în legătură cu imigranţii mexicani, lanţul de magazine Macy’s a decis să sisteze vânzarea tuturor produselor purtând ca marcă numele celui care, în prezent, are cele mai mari şanse de a deveni candidatul Partidului Republican din SUA pentru alegerile prezidenţiale. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata