Episodul cinci din ultima serie „Game of Thrones” a doborât noi recorduri de audienţă – Video

15
Episodul cinci al noii serii „Game of Thrones” („Urzeala Tronurilor”), difuzat de HBO duminică în SUA (luni în România), a reușit să doboare recordul de audiență impus de episodul patru al seriei, conform publicației Entertainment Weekly.
Cel de-al cincilea episod al seriei, care poartă titlul „First of His Name”, a ținut în fața televizoarelor 7,1 milioane de spectatori în SUA, duminică seara. Aceasta este pentru prima oară când celebrul serial HBO inspirat din romanele lui George R.R. Martin depășește pragul de 7 milioane de telespectatori și doboară și recordul impus săptămâna trecută de episodul patru, ce a înregistrat o audiență de 6,9 milioane de spectatori.

Dacă includem și reluările, episodul numărul cinci al serialului a fost văzut de 8,6 milioane de spectatori până la sfârșitul nopții de duminică spre luni. Dacă sunt luate în considerare toate platformele pe care poate fi urmărit acest serial, înclusiv portalul HBO GO, această serie are în medie 17,8 milioane de spectatori doar în SUA, în creștere cu 24% față de anul trecut.

Iar după cum pot certifica cititorii cărților lui R.R. Martin, există toate condițiile necesare ca și aceste recorduri să fie doborâte până la sfârșitul acestei serii. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata