Ericsson va lansa serviciul de abonament pentru munca de la distanță

9

Suedia Ericsson a dezvăluit marți un serviciu de abonament pentru lucrul la distanță în America de Nord, care ar permite angajaților întreprinderilor mici să înceapă să lucreze de acasă în câteva minute, cu acces la aplicații licențiate, stocare în cloud și instrumente de securitate.

Compania, cunoscută pentru vânzarea de echipamente de telecomunicații companiilor de telefonie, a beneficiat de vânzarea de echipamente 5G și acum caută să se diversifice în alte domenii de afaceri.

Un client de afaceri poate cumpăra aplicații de pe o piață, poate accesa platforma de pe orice dispozitiv și nu ar avea nevoie de un tehnician IT dedicat pentru a configura sistemul.

Åsa Tamsons, șefa tehnologiilor din domeniul afacerilor și a noilor afaceri, nu numai că poate activa lucrătorii în câteva minute, dar poate decide care angajați pot avea acces la anumite aplicații sau capabilități.
Și abonamentul începe de la aproximativ 100 de dolari pe angajat, pe lună, a spus ea.

Ericsson s-a legat de diverse companii pentru a oferi acces la aplicații de afaceri, cum ar fi suita Microsoft Office, la software-ul de design grafic bazat pe cloud.

Cu toate acestea, se așteaptă ca, compania să se confrunte cu concurența companiilor mai mici care oferă produse desktop la distanță marilor companii de tehnologie, cum ar fi Microsoft și Cisco, care vând software pentru lucrul la distanță.

Piața totală adresabilă din SUA pentru spațiile de lucru virtuale este de aproximativ 90 de miliarde de dolari, reprezentând aproximativ 40% din forța de muncă, a estimat Ericsson.
Pandemia a condus la majoritatea angajaților care lucrează de acasă, creând provocări pentru companii în furnizarea de asistență IT lucrătorilor și securizarea rețelelor sale.

Ericsson a declarat că a colaborat cu distribuitorul de servicii tehnologice Telarus pentru a vinde abonamente pentru platformă.

Compania a început să lucreze la serviciul cu doi angajați în martie 2020 și ulterior a adăugat peste 100 de lucrători și a cumpărat o companie de desktop virtuală, a spus Tamsons.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata