Facebook va permite înregistrarea şi postarea videoclipurilor drept răspuns la mesaje

Reţeaua Facebook continuă să se extindă pe segmentul video, în prezent inginerii platformei testează posibilitatea introducerii videoclipurilor ca răspunsuri la anumite mesaje postate de utilizatori, scrie digitaltrends.com.

Un grup restrâns de utilizatori primesc acum un mesaj de tip pop-up deasupra simbolului camerei telefonului mobil care le comunică acestora că de acum înainte pot include şi videoclipuri în răspunsurile pe care le transmit altor utilizatori. Funcţia este testată în prezent pe sistemele de operare iOS şi Android, precum şi pe versiunea de internet a aplicaţiei dedicate reţelei de socializare, potrivit portalului VentureBeat. Detaliile privind versiunea aplicaţiei pentru calculatoarele de birou sunt deocamdată foarte puţine.

Pentru a putea posta un videoclip pe aplicaţia Facebook, utilizatorii trebuie să atingă simbolul camerei telefonului mobil, ca şi cum ar dori să posteze o fotografie, şi se vor conecta la camera telefonului ceea ce le va permite să înregistreze sau să distribuie un videoclip. Acelaşi procedeu va fi realizat pentru a răspunde la un mesaj cu un videoclip care deja se află stocat în dispozitivul mobil al utilizatorului reţelei.

Citeste si:  Ministrul thailandez spune că reprimarea nu se va opri, întrucât Facebook intenționează să combată ordinea

În prezent, utilizatorii pot răspunde la un comentariu cu o fotografie sau cu un alt mesaj text, putând fi adăugate de asemenea simboluri animate. Introducerea videoclipurilor ca modalitate de răspuns la anumite comentarii ale utilizatorilor are rolul de a extinde felurile în care un utilizator se poate exprima şi poate interacţiona cu alţi utilizatori în cadrul unei postări pe o anumită temă. Cei de la Facebook speră ca tot mai mulţi utilizatori să distribuie videoclipuri pe reţeaua de socializare. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Consent management powered by Real Cookie Banner