Fashion Week: Colecţia lui Ralph Lauren prezentată în variantă holografică 4D

Designerul american Ralph Lauren a oferit luni seară un spectacol inedit în Central Park, printr-o proiecție holografică în 4D, care a luat locul unei defilări tradiționale de modă pentru marca sa Polo – un lucru nemaivăzut până acum la Fashion Week desfășurată la New York, informează marți AFP.

Sute de invitați, printre care numeroase celebrități, au fost duși cu mașinuțele de golf pe malul lacului din Central Park, deasupra căruia a fost proiectat acest spectacol pe un ecran uriaș de 18 metri înălțime și 45 de metri lungime.

Manechinele, care prezentau noua colecție, apăreau și dispăreau ca prin farmec, când pe Podul din Brooklyn, când în High Line prin efecte speciale. Ralph Lauren se afla și el acolo, admirând de pe ecranul gigant replica digitalizată a colecției sale și salutând mulțimea. Secretul a fost bine păstrat, firma anunțând un eveniment care îmbina moda și tehnologia într-un spectacol nemaivăzut până atunci.
Proiecțiile, care au durat câteva zeci de minute, au dezvăluit o linie feminină suplă cu accente boeme șic și urbane, cu fuste în dungi, genți cu franjuri și sandale asortate. Privirile au fost atrase însă mai mult de spectacolul în 4 D-holografic, proiectat deasupra unuia din cele mai emblematice parcuri din lume în a 5-a zi a Fashion Week din New York. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata