Fiica Vanessei Paradis şi a lui Johnny Depp face primii paşi în cinematografie

16

La numai 15 ani, fiica actorilor Vanessa Paradis și Johny Depp, în prezent separați, pare să calce pe urmele părinților săi lansându-se în cinematografie. Adolescenta își va face debutul de actriță alături de tatăl său în filmul horror „Tusk”, în regia americanului Kevin Smith, informează Le Parisien.

Este vorba de un rol mic, dar acesta i-ar putea lansa cariera. Lily-Rose Melody Depp și-a arătat deja entuziasmul pe rețelele sociale, împărtășind pe contul său Instagram un scurt fragment din film și scriind în legendă ‘Sunt foarte fericită să împărtășesc cu voi contribuția mea modestă la filmul ‘Tusk’, în care joacă și tatăl meu. Sper să vă placă!’.

Lungmetrajul, a cărui lansare în Statele Unite este programată pentru 19 septembrie, și-a dezvăluit primul trailer vinerea trecută la celebra convenție Comic Con din San Diego.

‘Los Angeles oferă o bună oportunitate pentru educația copiilor mei. Prefer să fie acolo, decât aici. Dar eu, inima mea, aparțin Franței. Aici mă simt acasă’, scria în aprilie Vanessa Paradis pe site-ul de moda Net-a-porter.

Vanessa o vede pe fiica ca fiind ‘deja foarte ocupată să fie adolescentă’, așa că în privința alegerii carierei sale, cântăreața a rămas evazivă: ‘Aș prefera să-și facă studiile și să aibă o copilărie normală. După, vom vedea … este deja în centrul atenției din cauza părinților săi’. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata