Filmul „Jurassic World” va avea o continuare în 2018

Filmul ‘Jurassic World’, anunțat recent pe locul al treilea în clasamentul celor mai rentabile pelicule din lume, după ‘Avatar’ și ‘Titanic’, va avea o continuare în 2018, informează AFP.

Potrivit firmei de specialitate Exhibitor Relations, al patrulea film al seriei SF în care dinozaurii revin pe Pământ a avut încasări de 1,522 de miliarde de dolari de la lansarea din 12 iunie. Studiourile Universal au anunțat joi lansarea în 2018 a ‘Jurassic World 2’, cu aceiași actori în rolurile principale — Chris Pratt și Bryce Dallas Howard.

‘Nu cred că cineva își imagina că +Jurassic World+ ar avea vreo șansă să atace recordul de încasări în această vară’, a declarat AFP Jeff Bock, analist la Exhibitor Relations.

Pătrunderea filmului ‘Jurassic World’ în Top 3 al celor mai mari încasări mondiale a împins pe locul al patrulea eroii din ‘Avengers’ (2012), cu 1,520 de miliarde de dolari încasate, și pe al cincilea ‘Fast & Furious 7’, lansat în 3 aprilie (1,51 de miliarde). (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata