Formaţia Spice Girls s-ar putea reuni în 2016, dar fără Victoria Beckham

22

Membrele fostei formații ‘Spice Girls’ plănuiesc să se reunească în 2016 într-un turneu mondial prin care să marcheze împlinirea a 20 de ani de la lansarea discului de debut, ‘Wannabe’, care le-a propulsat pe firmamentul muzicii pop, scrie ziarul ‘The Telegraph’, menționând că singura care nu va lua parte la această inițiativă va fi Victoria Beckham.

Nu se cunosc detalii referitoare la turneul de anul viitor, care va fi organizat, se pare, ca urmare a insistențelor lui Melanie Brown, care le-ar fi convins, săptămâna trecută, pe fostele ei colege că ‘trebuie să facă ceva pentru a sărbători’ aniversarea. Britanicele Geri Halliwell, Emma Bunton și Mel C au fost de acord cu ideea, dar Victoria Beckham, ex Posh Spice, este extrem de ocupată cu afacerile ei legate de lumea modei și, probabil, nu se va alătura celorlalte ‘Spice Girls’.

Grupul a ocupat primul loc în topurile britanice de specialitate cu nouă melodii și a vândut 85 de milioane de discuri în întreaga lume, devenind formația feminină cu cele mai mari vânzări din istorie.

Geri Halliwell (cunoscută drept Ginger Spice) a părăsit formația în 1998, optând pentru o carieră solo, iar celelalte patru interprete au continuat să cânte împreună până în anul 2001.

Cele cinci ‘fete picante’ s-au reunit apoi în 2007 pentru un turneu mondial, pe care îl anunțaseră drept ultima lor ieșire pe scenă în formula care le-a consacrat. Au revenit însă asupra acestei decizii și au cântat împreună la ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice de la Londra din 2012.

De atunci, Victoria Beckham a declarat în repetate rânduri că ‘a fost excelent’, dar, ‘uneori trebuie să știi când e timpul să pleci de la o petrecere’. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES) Foto: popculturegay.com


Urmăriți FINANCIARUL.RO și pe Google News