Fotbal – CM 2014: 48,5 milioane de fotografii expediate în timpul Cupei Mondiale

Suporterii au expediat aproximativ 48,5 milioane de fotografii de pe stadioanele braziliene în timpul Cupei Mondiale de fotbal ediția 2014, desfășurată în perioada 12 iunie – 13 iulie, a anunțat Sindicatul național al societăților de telefonie din Brazilia (SindiTeleBrasil), citat de agenția EFE.

Finala de pe stadionul Maracana din Rio de Janeiro, dintre selecționatele Germaniei și Argentinei (1-0), a doborât recordul de fotografii expediate în timpul Mondialului brazilian, cu 2,6 milioane de imagini, a precizat SindiTeleBrasil. Conform acestei organizații, antenele de comunicații instalate în interiorul arenelor au înregistrat în timpul celor 64 de meciuri ale turneului final în jur de 4,5 milioane de apeluri telefonice și 48,5 milioane de fotografii expediate, ceea ce corespunde unui volum de date echivalent cu 26,7 terabiți de informație.

Pentru a măsura traficul total al apelurilor și al transferurilor de date, la fiecare partidă a fost monitorizată o perioadă de 7 ore, începând cu 3 ore înainte de startului jocului.

Potrivit datelor oficiale furnizate de FIFA, cele 64 de meciuri disputate pe cele 12 stadioane braziliene au fost urmărite de un număr total de 3.429.873 de spectatori, cu o medie de 53.392 de fani. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata