Fotbal – CM 2014: FIFA pune în vânzare 180.000 de bilete suplimentare

Iubitorii fotbalului din lumea întreagă au o nouă șansă de a urmări pe viu Cupa Mondiale de fotbal 2014, organizatorii hotărând să scoată la vânzare un lot suplimentar de 180.000 de bilete de intrare la meciurile turneului final din Brazilia.

Tichetele respective au devenit disponibile după ce FIFA a decis să ofere fanilor stocurile de bilete pentru anumite stadioane, după încheierea lucrărilor. Acest nou lot de bilete include toate cele 64 de meciuri din programul competiției, precizează forul internațional.

La zece luni de la prima etapă a vânzărilor, cererea pentru locurile rezervate persoanelor cu mobilitate redusă rămâne scăzută. În consecință, FIFA a decis să ofere marelui public majoritatea acestor bilete, păstrând însă câteva locuri de rezervă.

Pentru a garanta șanse egale tuturor persoanelor interesate, din Brazilia sau din străinătate, aceste bilete suplimentare vor fi oferite prin intermediul site-ului FIFA.com/tickets, începând de miercuri, 4 iunie (00,01 ora Braziliei), adaugă Federația Internațională de Fotbal. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata