Fotbal: Fiul lui Pele, condamnat la 33 de ani de închisoare

19

Edinho, fiul fostului mare fotbalist brazilian Pele a fost condamnat la 33 de ani de închisoare pentru spălare de bani câștigați din trafic de droguri, informează presa din Brazilia.

Edinho, care a evoluat ca portar pentru fosta echipă a celebrului său tată, Santos FC, a mai stat în spatele gratiilor pentru trafic de droguri, între 2005 și 2006. În acea perioadă, el a recunoscut că este de dependent de droguri, însă a respins acuzația de trafic cu stupefiante.

Vineri, el a fost găsit vinovat de spălare de bani, în cadrul procesului care a avut loc în orașul Praia Grande, la finalul căruia alți patru bărbați acuzați alături de fiul lui Pele au primit sentințe similare.

Edinho, în vârstă de 43 de ani, al cărui nume real este Edson Cholbi do Nascimento, urmează să facă apel împotriva acestei hotărâri. El a lucrat în ultima perioadă ca antrenor cu portarii la Santos FC.

Pele, considerat de mulți specialiști drept cel mai bun fotbalist din toate timpurile, a ajutat Brazilia să cucerească de trei ori Cupa Mondială. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata