Fotbal: Premierea filmului documentar Ronaldo va avea loc pe 9 noiembrie pe Wembley

19

Premiera filmului despre viața lui Cristiano Ronaldo (Cristiano), regizat de britanicul Anthony Wonke, va avea loc la data de 9 noiembrie pe arena Wembley, de unde va fi difuzat în direct în cinematografele din toată lumea, relatează ziarul AS.

Documentarul ”Ronaldo” condensează în peste o oră de proiecție 14 luni din viața starului portughez, începând cu 14 mai 2014, ziua finalei Ligii Campionilor, din care a fost extras unul din momentele cruciale, celebrarea golului de 4-1 pentru Real Madrid.

Imaginile documentarului au fost filmate în Spania, Portugalia, Elveția și Brazilia, dar includ și imagini de la CM 2014 și de la gala de decernare a Balonului de Aur.

”Scopul acestui documentar este de arăta fanilor mei cine sunt într-o manieră obiectivă. Cred că lumea va fi încântată de acest documentar, pentru că nu este o ficțiune sau ceva manipulat, este ceva real”, a declarat Ronaldo, care în film abordează și temele despre copilăria sa și familia sa, rivalitatea cu Messi. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata