Fotbal: Ronaldo a primit trofeul rezervat celui mai bun marcator internaţional

19

Portughezul Cristiano Ronaldo, atacantul echipei Real Madrid, a primit joi trofeul rezervat celui mai bun marcator al anului în meciurile internaționale, din partea Federației Internaționale de Istorie și Statistică a fotbalului (IFFHS), anunță presa iberică.

În atribuirea acestui trofeu, IFFHS ține cont de golurile marcate în competițiile internaționale, atât la nivel de club cât și pentru selecționata națională. Cristiano Ronaldo a reușit în cursul anului trecut să înscrie 25 de goluri: 15 pentru Real Madrid în Liga Campionilor și 10 în tricoul reprezentativei Portugaliei.

În total, Cristiano a reușit să înscrie 69 de goluri în toate competițiile la care a participat pe parcursul lui 2013, cel mai bun bilanț anual din cariera sa.

În clasamentul provizoriu pe anul 2014 conduce ghanezul Asamoah Gyan, jucătorul echipei Al-Ain din Emiratele Arabe Unite, cu 18 goluri în competițiile internaționale, urmat îndeaproape de Cristiano Ronaldo (17), brazilianul Neymar (16) și francezul Karim Benzema (14). (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata