Fotografiile şi linkurile de internet vor fi scoase în afara limitei impuse de 140 de caractere a mesajelor pe Twitter

Reţeaua de socializare Twitter va oferi utilizatorilor săi mai multă flexibilitate în scrierea mesajelor tweet, urmând ca fotografiile şi legăturile de internet care sunt publicate de utilizatori să nu mai facă parte obligatoriu din limita celor 140 de caractere, relatează Bloomberg, conform agenţiei Reuters.

Platforma de socializare s-a confruntat cu o stagnare a numărului de utilizatori în ultimele trimestre, rămânând la circa 300 de milioane. Cu câteva luni în urmă, şeful executiv al companiei, Jack Dorsey, a anunţat că Twitter îşi va simplifica produsele pentru a atrage mai mulţi utilizatori.

Limita de 140 de caracter este una din caracteristicile Twitter încă de la crearea reţelei, acum zece ani. Posibilitatea de a renunţa la ea a fost enunţată în urmă cu câteva luni, însă acest lucru a provocat, ca aproape de fiecare dată când se menţionează o schimbare, opoziţia celor mai fideli utilizatori ai reţelei.

Linkurile de internet postate în cadrul mesajelor tweet ocupă până la 23 de caractere, ceea ce limitează mărimea unui comentariu pe care utilizatorii pot să îl posteze atunci când vor să distribuie articole sau alt tip de conţinut. Twitter se confruntă cu o stagnare în ce priveşte numărul de utilizatori, iar acţiunile au scăzut cu peste 70% anul trecut. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata