Frances Cobain, fiica lui Courtney Love şi a fostului solist de la Nirvana, s-a căsătorit cu Isaiah Silva

21

Frances Bean Cobain, fiica lui Courtney Love și a fostului solist al trupei Nirvana Kurt Cobain, s-a căsătorit cu Isaiah Silva, cu care formează un cuplu de aproape cinci ani de zile, scrie UPI.com.

Potrivit E! News, Frances Cobain, 23 de ani, a pregătit de mai bine de un an de zile nunta, la care au participat aproximativ 15 invitați, însă la care Courtney Love nu a fost invitată.

‘Courtney îl îndrăgește pe Isaiah, însă a fost devastată să afle că Frances s-a căsătorit fără măcar să o anunțe’, a declarat o sursă apropiată lui Courtney Love pentru E! News.

‘Courtney este foarte fericită pentru Frances, însă nu a fost la nuntă‘, a mai precizat sursa amintită, adăugând că Frances a sunat-o ulterior și Courtney a înțeles de ce nu a invitat-o.

‘Frances avea nevoie de un bărbat în viața ei și și-a dorit mereu stabilitate. A găsit această stabilitate la Isaiah’, ar fi spus Courtney, potrivit sursei citate, care a adăugat că acest eveniment nu a creat o falie între mamă și fiică.

Frances Cobain și mama sa Courtney Love au avut o relație furtunoasă de-a lungul anilor, însă în primăvară cele două au fost văzute împreună la premiera filmului documentar ‘Kurt Cobain: Montage of Heck’.

Courtney Love și Kurt Cobain s-au căsătorit în 1992, cu doi ani înainte de moartea solistului de la Nirvana. Frances Bean Cobain avea doar 20 de luni când tatăl său a murit. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES) Foto: facebook.com/Frances-Bean-Cobain


Urmăriți FINANCIARUL.RO și pe Google News